Prochroma AB

En komplett leverantör - Snabba leveranser

Segment


Bilfärg

Hos oss hittar du tre bilfärgmärken: Spies Hecker, Standox och PPG.
Vi vill att du ska ha ett bra och helt komplett kvalitetssortiment att välja från. Alla tre märkena är av högsta kvalitet, och företagen utvecklar hela tiden sina produkter, vad gäller båda ny teknik och miljö. De ligger i framkant vad gäller båda kulörer och vattenbaserade och övriga produkter.

Industrifärg/Rostskydd

Vårt sortiment inom rostskydd från Tikkurila, Hempel och Teknos, innehåller bland annat färger för grundmålning, täckmålning, brandskydd, värmeskydd och tankskydd. Produkterna är allt från alkyder, epoxi och polyurethan till både vattenburna och lösningsmedelsfria produkter. Den stora produktmixen innebär att vi alltid kan leverera rätt produkter för att du ska uppnå det bästa resultatet. Vi hjälper gärna till med tips och råd.

Träfärg

Via våra leverantörer Tikkurila samt Teknos erbjuder vi ett heltäckande sortiment av träfärger. Idag har de vattenburna träfärgerna fått en större betydelse hos våra kunder eftersom arbetsmiljöerna påverkas till det bättre. Därför hittar du ett brett sortiment av vattenburen grundfärg för lister, dörrar, inredningar inomhus, vattenburen täckfärg för möbler/invändiga snickerier och täckfärg med utmärkta utomhusegenskaper på vårt lager. Givetvis är vårt sortiment i syrehärdande färger lika brett.

Oavsett hur mycket du behöver har vi alla produkter. Det gör oss till en än mer komplett partner.

Tillbehör

Vi tänker oss att det är bättre för dig att bara ringa en enda leverantör, så vi ser till att ha alla tillbehör du kan tänkas behöva på samma lager som vi har dina färger. På så vis lägger du inte mer än nödvändig tid på att beställa dina produkter. Färgsprutor, pumpar, maskeringstejp, slippapper, personligt skydd, andningsskydd, handskar, maskeringsplast, ventilationsfilter, tvättmedel, sprutpistoler och slipmaskiner, overaller, friskluftsmasker, polermedel, tygtrasor, engångsoveraller, engångsmasker till kompletta tryckluftsanläggningar, städutrustning, burkar...

Pulver

Vi tillhandahåller pulverprodukter från Sherwin-Williams samt Teknos. Det gör det möjligt för dig att få exakt rätt produkter för din industri. I vårt sortiment finns exempelvis produkter till möbler, vitvaror, bilar, datorer, arkitektur och allmän industri. Behöver du pulver för metallic, strukturyta, MDF eller termoplast så har vi också det.

Självklart är alla våra pulver TGIC-fria. Produkterna har en stark miljöprofil då de inte innehåller några flyktiga organiska lösningsmedel (VOC) eller giftiga tungmetaller.

Kundservice

Har du frågor gällande våra produkter?
Vi finns alltid här för att hjälpa dig

...